Glutenfri kokosrulle

Glutenfri kokosrulle

cirka 15 skivor

Ingredienser

3 ägg
2 dl Dansukker Strösocker
1 msk Dansukker Vaniljsocker
3 dl kokosflingor
3/4 dl potatismjöl
1 1/2 tsk bakpulver

Till kakan
1 dl kokosflingor
1/2 dl Dansukker Strösocker

Fyllning
100 g smör eller margarin
1 dl Dansukker Ljust Muscovadorörsocker eller Dansukker Farinsocker
2 msk Dansukker Vaniljsocker

Vispa äggen och de båda sockersorterna lätt och luftigt. Blanda samman de övriga ingredienserna och vänd ner i smeten. Bre ut smeten på smort bakplåtspapper i en långpanna. Grädda mitt i ugnen i 250 °C i cirka 5 minuter. Strö kokosflingor och strösocker på kakan innan den stjälps upp på ett bakplåtspapper. Blanda samman ingredienserna till fyllningen och bre den över kakan. Rulla samman från långsidan. Förvara i kylskåp.

Receptet är framtaget av

Dansukker

No votes yet.
Please wait...