Cocosglass

Cocosglass

8 portioner

Ingredienser

400 g osötad kondenserad mjölk
400 g sötad kondenserad mjölk
400 g kokosmjölk
1/2 dl Dansukker Brun Farin
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
1 krm riven muskotnöt

Garnering
kokosflingor
limeskivor, gärna obesprutade
citronmeliss

Blanda samman de olika mjölksorterna i en skål. Rör i farinsocker, vaniljsocker och muskot. Ställ in skålen i frysen i 1-2 timmar. Tag ut skålen med den halvfrusna massan och vispa kraftigt med elvisp till nästan dubbel volym. Sätt in glassmassan i frysen igen och låt stå i minst 5 timmar. Vid serveringen läggs glassen upp i kulor som strös med kokosflingor. Garnera med limeskivor och citronmeliss.

Receptet är framtaget av

Dansukker

No votes yet.
Please wait...